Як правильно курити електронну сигарету

Як правильно курити електронну сигарету

Мета куріння електронок - отримати задоволення від процесу і для користувачів девайсу не секрет як цей процес відбувається. Однак ми все ж таки розповімо як користуватися електронною сигаретою і які основні помилки роблять вейпери. По-перше, незважаючи на простоту застосування гаджета, цей пристрій є технічно складним, тому необхідно після розпакування уважно прочитати інструкцію. Саме виробник може розповісти про нюанси використання сигарети та надати докладні рекомендації.

По-друге, якщо користувач звик до куріння тютюнових виробів, він зазвичай тримає електронну сигарету горизонтально, порушуючи циркуляцію у системі випаровування. Як правильно курити одноразку розглянемо докладніше.

Підготовка пристрою до ширяння

Як тільки вейп потрапив до рук користувача, першим його завданням стає зібрати пристрій для подальшої експлуатації. Зробити буде потрібно таке:

  • встановити акумулятор мод (для певних моделей);
  • зарядити гаджет за допомогою USB-порту, дотримуючись правила першої підзарядки з інструкції до електронної сигарети;
  • деталі атомайзера потрібно промити та висушити, щоб не зіпсувати смак пари заводськими мастилами;
  • слід підключити атомайзер до елемента живлення та встановити дріпку;
  • потрібно заповнити дрип-тип чи ємність для рідини, а також змочити вату на спіралі чи випарник.

У такому вигляді пристрій готовий до експлуатації. Далі у питанні як користуватися електронкою, варто пам'ятати про регулярну перевірку атомайзера та моду та своєчасне чищення гаджета від забруднень.

як користуватися електронною сигаретою

Базові правила перших затягувань

Не варто очікувати, що перший досвід використання електронних сигарет обійдеться без помилок. Однак можна мінімізувати їх число, якщо дотримуватися таких правил:

  1. Чи не робити різкі затяжки. Вдихати пари потрібно плавно з тривалістю близько 7 секунд. Роблячи різкий вдих можна пошкодити з'єднання на мундштуку або області різьбового з'єднання. Крім цього гніт або вата на спіралях не встигне просочитися рідиною. Різка затяжка може стати причиною утворення конденсату всередині пристрою, що призведе до короткого замикання.
  2. Подвійні затягування. Приводять до пошкоджень системи випаровування, а також підвищується ймовірність появи протікання дріпки або мундштуку, внаслідок чого рідина потрапляє на слизову оболонку рота.
  3. Не треба робити процес куріння надто довгим. Якщо цікаво, скільки куриться одноразовий вейп, то відповіддю буде – 25-30 затяжок. Після цього потрібно вимкнути електронну сигарету і почекати охолодження нагрівального елемента.
  4. Під час затягування слід тримати корпус вейпу так, щоб нижня його частина була опущена нижче за дріпку.

Щоб уникнути перегорання койлів і того ж перегріву, користувачам необхідно пам'ятати про відключення кнопки Fire після завершення затягування. Дотримуючись цих правил, вейпер забезпечить тривалу експлуатацію пристрою, а також уникне неприємних відчуттів від вдихання гару.

як користуватися джулом

Запобіжні заходи при експлуатації одноразового вейпу

Є ще кілька правил, а точніше запобіжні заходи в питанні як користуватися одноразкою, а саме:

  • не можна допускати попадання рідини на слизові оболонки: рот, очі, носа;
  • не можна залишати електронну сигарету під сонцем, поряд із будь-яким джерелом тепла або в умовах високої вологості;
  • потрібно використовувати гаджет так, щоб у нього не потрапив бруд і, тим більше вода;
  • зберігати пристрій необхідно у відключеному стані, після зарядки відключати живлення, бажано від'єднувати атомайзер;
  • не можна проводити чищення або інші заходи щодо догляду за пристроєм під час заряджання акумулятора;
  • не можна проводити заряджання елемента живлення за умов підвищеної вологості.

Також дуже важливо ховати електронну сигарету від дітей та не використовувати її під час керування автомобілем, знижуючи цим концентрацію своєї уваги.

Крім того, вивчивши питання, як користуватися одноразкою, виник момент, який важливо відзначити для користувачів електронних сигарет. Виробники випустили пристрій з функцією PassThrue, що дозволяє використовувати гаджет для ширяння під час заряджання. Інші моделі сигарет без цієї функції не підлягають такого використання.

Якщо електронна сигарета не застосовувалася довгий час, її все одно необхідно заряджати, щоб акумулятор зберіг свою енергоємність і був придатний для подальшої експлуатації після перерви.

як правильно курити айкос

FAQ

Як правильно парити електронну сигарету?

При курінні електронної сигарети слід робити повільні та глибокі вдихи, подібні до традиційного куріння. Однак, на відміну від сигарет, вейпи зазвичай вимагають більш тривалого вдиху для активації датчика та створення пари. Важливо не забувати робити перерви між вдихами, щоб уникнути перегріву пристрою.

Як правильно зібрати та налаштувати електронну сигарету?

Кроки складання та налаштування електронної сигарети можуть трохи відрізнятися в залежності від її моделі, але зазвичай вони включають гвинтівку (атомайзер) до акумулятора, заповнення бака з рідиною та вибір бажаної потужності або налаштувань. Важливо дотримуватись інструкцій виробника для конкретної моделі сигарети.

Правила безпеки при використанні електронної сигарети?

Для забезпечення безпеки при використанні електронної сигарети слід дотримуватись кількох рекомендацій. Необхідно використовувати лише оригінальні комплектуючі та акумулятори, уникати перегріву пристрою, не зберігати його в занадто жарких місцях, регулярно перевіряти стан батарей та уникати контакту з водою. Також важливо правильно зберігати та перевозити електронну сигарету, щоб уникнути можливих проблем чи аварій.

Додати коментар або відгук

Ваша адреса email не буде опублікована.

Використовуючи цей сайт, Ви підтверджуєте, що Вам 18 років.