Рейтинг багаторазових електронних сигарет

Рейтинг багаторазових електронних сигарет

Електронки прості у застосуванні, практично нешкідливі та доступні за ціною. Крім того, вони дозволяють позбутися нікотинової залежності, поступово знижуючи потребу організму в споживанні тютюну. Багаторазові електронки представлені в багатому розмаїтті аромату та дизайну, що робить їхній вибір скрутним. Тому, щоб уникнути помилок та розчарування в покупці, представляємо рейтинг багаторазових електронних сигарет, складений на підставі відгуків покупців.

Електронка Eleaf I Care Solo

Це практичний виріб, що підходить для новачків вейпінгу за рахунок простоти використання. Компактний корпус має одну кнопку для керування, оглядове віконце для перевірки рівня рідини, розташоване на боці корпусу. У топі кращих електронок виріб посідає десяте місце завдяки перевагам:

  • стильний дизайн;
  • є індикатор рівня заряду;
  • ціна пристрою демократична.

До недоліків електронки можна віднести появу протікання та малу ємність акумулятора.

Вейп Logic Compact 350 mAh

У топ багаторазових електронних сигарет виріб увійшов завдяки компактності корпусу (довжина 8,8 см) та його ергономічності. Також до її переваг відносяться обсяг ємності 1,6 мл і можливість перезаправки, змінюючи капсульну систему, яка кріпиться до пристрою за допомогою магніту. Заряджає індикатор, акумулятор енергоємний і набирає заряд дуже швидко.

Бренд надає велику різноманітність ароматів, із вмістом у складі нікотину. Це може стати недоліком для користувачів, які піклуються про своє здоров'я, а також мінусом конструкції є поява конденсату.

Voopoo VINCI R Mod Kit

Pod-система, що увійшла до рейтингу багаторазових електронних сигарет під номером 8 за рахунок не лише своїх якостей, а й оригінальності дизайну. Місткість з рідиною кріпиться до корпусу на магнітах, а прозорі стінки дають можливість стежити за рівнем розчину.

Переваги пристрою:

  • є можливість вибрати тугу чи вільну затяжку;
  • девайс працює довго за рахунок ємного акумулятора;
  • надійність та якість конструкції.

Pod-система має й недоліки: тривалість процесу заряджання батареї, незручне заправлення капсули та висока ціна виробу.

Сигарета Eleaf модель iJust S SE

Це найкращі багаторазові електронки у категоріях автономності та ергономічності. Цигарка зручно лежить у руці і не заважає при носінні в кишені, заряду батареї вистачить на добу активного куріння. Пристрій просто у використанні і не викликає труднощів при перезаправці.

Також до переваг відносяться відмінна смакопередача та недороге обслуговування. Мінуси: висока вартість, виникнення протікання та довга підзарядка акумулятора, тому виріб на 7 місці.

Топ-6 сигарета Smoant Pasito POD Kit

Пристрій у рейтингу найкращих завдяки цікавому оформленню та прямокутній формі корпусу, а також тривалій автономній роботі. У конструкцію цієї моделі входить два елементи випаровування: для тяги, схожої на куріння кальяну або сигарети.

Можна вибрати потужність роботи пристрою, а батарея розрахована для активного користування протягом доби.

Мінуси: дорого для середнього за якістю збирання.

SMOK Trinity Alpha Resin Pod

Це найкращі багаторазові електронки китайського виробництва, з гарантією 1 місяць. Включається сигарета при першому вдиханні пари, забезпечуючи користувачеві густі клуби та приємний аромат. Корпус виконаний прямокутної форми, стандартний функціонал, заправляється капсула без вилучення.

Переваги девайса:

  • 3 варіанти потужності;
  • є дріп-тип для заміни;
  • надійність конструкції.

Недоліком вважається відсутність датчика рівня розчину картриджі.

Joyetech Exceed Grip

Цигарка може бути виконана у спокійному нейтральному дизайні або з нанесенням зухвалих зображень. Також виріб має корисний функціонал:

  • захист від протікання;
  • обдув, що виключає утворення гару;
  • автоматичне блокування пристрою за відсутності рідини;
  • регулювання затягування.

Продукт довговічний, багатофункціональний, укомплектований ємною батареєю та відповідає своїй вартості, тому займає у рейтингу 4 місце.

Juul Labs модель 8W 200 Mah

Пристрій потрапив у топ багаторазових електронних сигарет за рахунок низької вартості та довговічності у використанні. Цигарка має стандартні функції, у складі рідини низькоконцентрований нікотин, тому виріб підійде для охочих позбавитися звички курити тютюн. Пристрій активується автоматично, палиться досить туго.

Недоліки: дорогі розхідники та мала ємність батареї.

Цигарка Justfog Mini Fit Kit Pod

Для недорогого вейпу, виріб має стильний дизайн, створюючи враження потужного корпусу, проте він досить компактний для повсякденного носіння. Вмикається сигарета за допомогою кнопки, вимикається її чотирикратним натисканням, або автоматично при здійсненні затягування. Об'єм ємності 1,5мл.

З переваг можна виділити невелике виділення пари, що дозволяє користуватися продуктом у громадських місцях та довговічність конструкції. З недоліків – мінімальна потужність батареї.

Лідер топу - Suorin Air Plus

Це pod-система, у якій виключені недоліки всіх перерахованих вище виробів. Вона може працювати мінімум на добу на одному заряді батареї, є індикатор заряду, що відображає 5 рівнів наповнення акумулятора, швидко заряджається. Включається сигарета від затягування, об'єм картриджа 3,5 мл, корпус корпус легкий. Для заправки ємність виймається, але досить легко.

Цигарка чудово передає смак, утворює багато пари, при цьому знаходиться в середньому ціновому діапазоні.

Додати коментар або відгук

Ваша адреса email не буде опублікована.

Використовуючи цей сайт, Ви підтверджуєте, що Вам 18 років.