Термін служби електронної сигарети

Термін служби електронної сигарети

Людей, які віддають перевагу класичним сигаретам, стає все менше. Електронні сигарети та вейпи зміщують класичний тютюн. Вони мають приємний смак, не завдають дискомфорту навколишнім. Але всіх, хто вже перейшов на електронні засоби куріння або тільки планує це зробити, цікавить одне важливе питання — який термін служби електронної сигарети.

На скільки вистачає випарника в електронній сигареті?

Електронні сигарети мають широку різноманітність. На сучасному ринку ви можете підібрати різні апарати, що відрізняються не лише смаком, а й потужністю. Розрахунок терміну служби випарника повинен враховувати інтенсивність ширяння і кількість рідини, що випаровується. Тобто все залежить не тільки від виробника, а й від курця.

Середній час служби випарника це 2-4 тижні. У цей період ви можете повноцінно насолоджуватися насиченим смаком електронної сигарети. Однак варто враховувати, що цей термін розрахований з урахуванням помірного куріння та правильної установки випарника. Якщо він встановлений не коректно, перегоріти випарник може і після першої затяжки.

Скільки є кліромайзер?

Кліромайзер є випарною системою з ємністю для заміни заправки. Залежно від типу кліромайзера (а їх можна виділити п'ять), прилад має різну конструкцію, правила догляду та заміни.

У середньому, кліромайзер рекомендується змінювати один раз на 4-5 місяці. Це оптимальний термін служби випарника. Якщо у вас немає нарікань на роботу пристрою, термін служби кліромайзера можна збільшити. Важливо проводити заміну відразу при механічних пошкодженнях деталі. Порушення герметичності впливають на смакові якості, рідина починає протікати, це може призвести до поломки всього приладу.

Скільки в середньому є вейп?

Вейп став однією з перших противаг класичним сигаретам. Димний, ароматний та компактний прилад швидко завоював розташування курців. Раніше це були дуже потужні прилади, зараз можна придбати малогабаритний аналог. Але скільки живе вейп?

Насправді визначити термін служби даного пристрою просто неможливо. Все залежить від умов експлуатації, якості пристрою та коректного обслуговування. У багатьох споживачів з'являються оновлені моделі вейпів раніше, ніж старий прилад непридатний.

Також складно відповісти, скільки служить батарея вейпу. Вони заряджаються від мережі, що робить поповнення заряду простим і без зайвих витрат. Практика показує, що один комплект батарей може служити кілька місяців. Після інтенсивного використання батарейки починають втрачати потужність, але не перестають працювати одночасно.

Є ще одне важливе питання — скільки є спіраль вейпу. Спіраль має набагато менший термін служби, ніж акумулятор. Її варто змінювати в міру зношування, або 1 раз на місяць (якщо вам складно визначити ступінь зношування). Вчасно змінна спіраль дозволяє зберегти смакові якості жижі, убезпечити курця від гару.

Скільки є акумулятор електронної сигарети?

Зараз особливої ​​популярності набули на скільки вистачає електронної сигарети. Довпитати Ельф Бар та продукцію інших виробників у даному сегменті, можна у будь-якому супермаркеті чи тютюновому магазині. Вони мають велику палітру смаків, а після закінчення терміну служби акумулятора їх можна здати на переробку.

Термін служби акумулятора прямо пропорційний кількості затягувань, вказаних на упаковці.

  • 400 затяжок - 650 мАг.
  • 800 затяжок - 900 мАг.
  • 1000 затяжок - 1100 мАг.

Чим вище інтенсивність куріння, тим швидше стає непридатним акумулятор. Електронна сигарета, яка лежить без діла, може зберігати свій заряд кілька тижнів та навіть місяців. Важливо використовувати лише сертифікований продукт із дійсними термінами служби.

Як продовжити термін служби електронної сигарети?

Як би нам усім не хотілося, одноразовий ПІД застосовується одноразово. У мережі можна зустріти поради щодо перезарядки електронних сигарет, проте всі вони небезпечні і не наказані виробником.

Однак ви можете продовжити термін служби пристрою. Для цього:

  1. Не паліть електронні пристрої на морозі.
  2. Не зберігайте сигарети на сонці.
  3. Зменшіть інтенсивність куріння.

Правильне використання електронних приладів куріння дозволить вам насолоджуватися густим димом, який має насичений смак.

Додати коментар або відгук

Ваша адреса email не буде опублікована.

Використовуючи цей сайт, Ви підтверджуєте, що Вам 18 років.