ТОП сольових рідин для POD систем

ТОП сольових рідин для POD систем

Щоб насолодитися електронною сигаретою, потрібно, щоб вона була заправлена ​​правильною жижею. Навіть самий накручений девайс не порадує споживача, якщо йому не сподобається смак заправки. Тому до підбору кращої рідини для підсистем потрібно підходити з особливою ретельністю. Благо виробники представляють споживачеві величезний асортимент заправок для вейпу на основі органічного та сольового нікотину. Розглянемо детальніше другий варіант рідини.

Склад сольової жижі

Рідина для електронних сигарет із вмістом сольового нікотину нічим не відрізняється від інших заправок. У її складі також є пропіленгліколь, очищений гліцерин та різні ароматизатори. Єдиною відмінністю є наявність нікотинової солі, яка не має жодного відношення до звичайної їдальні приправи.

Нікотин на сольовій основі – це модифікована речовина, створена з очищеного чи вільного нікотину. Отримують його шляхом додавання таких кислот, як лимонна, молочна, лауринова і т.д., які вважаються безпечними для здоров'я людини. Після реакції кислоти практично відразу вивітрюються, тому показник pH максимально наближається до людського організму.

Скільки нікотину в сольовій жижі? Залежно від міцності заправки для вейпу вміст нікотинової солі може відрізнятися, але традиційно рівень нікотинової солі вбирається у 18 мг/мл, міцні варіанти містять до 50 мг/мл.

Найкращі рідини на сольовому нікотині

Рейтинг популярності рідини на сольовому нікотині складено на підставі споживчого попиту, тому топ жиж для пода виглядає так:

  1. Frisco Salt – премка від американського бренду для любителів фруктових ароматів із холодком. Реалізується у флаконах по 30 мл.
  2. Hard Vandal – виробник представив пропорцію компонентів 50 на 50 гліцерину та пропіленгліколю для ефектної густої пари, яка не дратує горло та відрізняється насиченим смаком. Премки жижі сольові в 2022 році це «Лимонна шипучка», «Холодні ягоди» та «Чорнична жуйка». Об'єм флакона 60 мл.
  3. Vgod Salt – цей бренд відрізняється багатою різноманітністю смаків, а також лінійкою для тих, хто хоче позбутися шкідливої ​​звички. Найчастіше купують кавуновий, яблучний та полуничний смак, але не приділяють уваги і фруктові коктейлі.
  4. Авторські суміші бренду Hype - найкраща жижа для pod систем, яка виготовляється з преміальної сировини з Європи та Америки. У лінійці представлено 15 смаків, які пройшли тестування протягом півроку. Перш ніж продукт отримає споживач, його якість достовірно перевіряється.
  5. Saltex від виробника з України під торговою маркою Octolab. Лінійка бренду налічує 8 смаків з чудовою смакопередачею та насиченістю. Мініатюрний об'єм ємності по 15 та 30 мл дозволяє спробувати всі з них.

Також можна відзначити такі бренди як Humble, Nasty Juice і 3Ger, які займають досить високі позиції на ринку.

Міцні сольові жижі

До міцних заправок для вейпу можна віднести новинку українського ринку – FREEZY Salt, вміст нікотину яких 30 мг і 50 мг. Особливостями продукції є висока якість нікотинової солі, насиченість смакопередачі та доступна вартість.

Також варто звернути увагу на лідера українського ринку – Chaser. У лінійці продукції є рідина міцністю до 50 мг, виробництво яких проходить під суворим контролем якості. Моновкусів у різноманітності немає, але є чудові коктейлі, що вражають екстравагантністю. Рідина сольник підійде для будь-якої підсистеми, так як її пропорції 50 на 50 гліцерину та пропіленгліколю.

Не солодкі сольові жижі

До несолодких заправок для електронних сигарет можна віднести:

  • Lemon Twist Salt – виробник пропонує цілу лінійку несолодких сольових жиж;
  • лінійка Dry Tobacco від Vgod Salt – класичний тютюн без будь-яких домішок;
  • Iva Turkish Tobacco – смак тютюну з нотками спецій;
  • Naked 100 Euro Gold - найкраща рідина для під систем з легкою гіркуватістю;
  • Black Flag Risen від Five Pawns – тютюновий смак з додаванням кавового аромату, ванілі, волоського горіха та какао.

Преміальні сольові рідини

До заправок преміум якості, які є практично в кожному спеціалізованому магазині завдяки високому попиту, належать:

  1. Bad Drip – лідер топів. Продукція виробника характеризується м'якою нікотиновою парою, насиченими та оригінальними смаковими поєднаннями. Є мікси для любителів експериментів такі, як супер жуйка чи банан із корицею. При цьому ніякого смаку хімії.
  2. NKTR – знахідка із США для тих, хто любить солодкувато-кислі та свіжі мікси. Хороша сольова рідина утворює щільну, густу пару, без ефекту ТХ.
  3. Frog From Fog – український бренд, продукція якого є преміальною якістю. Завдяки цьому, а також доступній ціні утримує лідируючі позиції довгі роки.

Всі рідини в рейтингу мають переваги, які заслуговують на увагу споживачів. У різноманітності асортименту кожен вейпер знайде те, що сподобається тільки йому.

Додати коментар або відгук

Ваша адреса email не буде опублікована.

Використовуючи цей сайт, Ви підтверджуєте, що Вам 18 років.